Geachte verenigingsfunctionaris,

Gelieve onderstaand bericht te delen met uw leden !!!

Zondag 19 mei hebben we de duiven om 13 uur kunnen lossen in Roye. Deze vlucht is tekort om te laten tellen volgens de richtlijnen voor de kampioenschappen B2000 en Nationale kampioenschappen (250 Km. kortste afstand afdeling).

Hierop zullen we zoals gezegd de reservevlucht Melun van 20 juli (M29) gaan spelen om die mee te laten tellen voor de Brabant 2000 kampioenschappen.

Wij hebben inmiddels ook de vraag bij bestuur NPO gesteld of deze wedvlucht Melun ook voor de nationale kampioenschappen mag meetellen. Hierop hebben we momenteel nog geen antwoordt. Zodra we de reactie hebben ontvangen zullen wij die met u delen.

BELANGRIJK !!!!!!!!!!!!!!!!!

Door de latere lossing in Roye gistermiddag en de duiven die vandaag nog zijn nagekomen wat meer hersteltijd te geven heeft het bestuur Brabant 2000 gisteren het verzoek weggelegd bij de vervoerscommissie om te kijken of de mogelijkheid bestaat om de wedvlucht Melun van a.s. zaterdag 25 mei in te kunnen korven op vrijdagavond .

Bij deze kunnen wij u mededelen dat het de vervoerscommissie is gelukt om precies 4 chauffeurs te kunnen vinden om de duiven vrijdagnacht te vervoeren naar Melun.

Samengevat:

Inkorven Melun: VRIJDAGAVOND 24 MEI (i.p.v. donderdagavond)

Losdatum: zaterdag 25 mei

Aantal duiven in de mand: 27 duiven

Vrachtgeld blijft € 1,10 omdat er extra kosten gemaakt worden.

Ophaaltijd ongewijzigd. (Probeer tijdig klaar te zijn zodat de wagens doorkunnen)

Aanmelden duiven via website blijft woensdagavond 22 mei !!

Dit zal een eenmalige actie zijn om op vrijdagavond in te kunnen korven en naar Melun te kunnen rijden. Als vanaf volgende week de dubbelvluchten beginnen zullen we deze capaciteit van chauffeurs niet meer tot onze beschikking hebben!

Met vriendelijke groet,

Pedro van Kastel

Secretaris Brabant 2000