Beste secretaris,

Hier het vervolg Jonge Duivenprogramma en natour.

Aangezien afsluiting van het jonge duivenprogramma op 12/9 met een sectorale vlucht vanuit Melun ( sector 1a en sector 1b) niet haalbaar is heeft het bestuur besloten om het vervolgprogramma iets te wijzigen.

Indien de weersomstandigheden en Covid-19  ons geen parten spelen vervolgen we na Pont ST Maxence van komend weekend ( inkorven vrijdag)

met:

Melun op 29/8 ( inkorven donderdag 27/8) Melun op 5/9  ( inkorven donderdag 3/9) Orleans op 12/9 ( inkorven donderdag 10/9) Voor de kampioenschappen Br2000 volgt geen aanpassing.

De manifestatie op 31 oktober gaat in ieder geval niet door en het bestuur beraadt zich nog over de manier waarop invulling van de huldiging van de Br 2000 kampioenen plaats gaat vinden.

Doordat we a.s. vrijdag ook de jonge duiven voor Pont ST Maxence ophalen komt de natourvlucht uit Bierges te vervallen. Hiervoor is een extra trainings vlucht uit Asse Zellik op 26/8 geprogrammeerd.

Op de trainingsvlucht Quiévrain 29/8 ( lossing in 2 groepen) bestaat de mogelijkheid om in verenigings- of samenspelverband  te concoursen en de gegevens in te sturen naar Compuclub.

Het verdere programma van de natour wijzigt niet en de sluitingsdatum blijft 26/9.

Bestuur Brabant 2000